ЗАВАРЯВАНЕ & ИЗГРАЖДНЕ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

ЗАВАРЯВАНЕ НА ТРЪБИ И ПРОФИЛИ

ИЗГРАЖДАНЕ НА МЕТАЛНИ ХАЛЕТА И ТРЪБОПРОВОДИ

Търсите надежден подизпълнител с отлично реноме и опит в различни индустриални и строителни проекти? “Пауърент” ООД предлага широк спектър от услуги съпътстващи строително-монтажните дейности: заваряване на тръби, заваряване на профили; монтаж на метални конструкции; изграждане на импулсни линии; изграждане на пароспътници. Гарантирано качество и прецизност на заварките. Изключителна ефективност и спазени срокове при изграждането на халета, складове, временни навеси, панели за достъп, търговски обекти.

ПОЗВЪНИ ТУК ЗА ОФЕРТА
Author

ЗАВАРЯВАНЕ

Висококачественото заваряване на метални изделия и конструкции е сред основните дейности на “Пауърент” ООД. Нашите заварчици имат нужния опит и ценз да гарантират здравина на заварките, както и безупречен гама контрол в последствие.

Предлагаме заварки на всички видове черни, неръждаеми и цветни метали (както и техните сплави). Заваряне на съдове и инсталации работещи при високо налягане. Изграждане и заваряне на технически тръбопроводи.

Различните проекти, в които сме участвали през годините са разширили значително нашия спектър от заваръчни методи – ръчно електродъгово, МИГ/МАГ, ВИГ, както и други в зависимост от конкретните нужди на клиента. Ние разполагаме с различни машини за заваряване на профили, което добавя допълнителна стойност на предлаганата услуга. Ние предлагаме заваряване на алуминии, заваряване на мед, заваряване на неръждавейка, заваряване на поцинковани тръби, заваряване на месинг и т.н.

МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ

Монтаж на метални конструкции

“Пауърент” ООД е правилния избор що се отнася до монтаж на метални халета, монтаж на метални складове, изграждане на стоманени конструкции предназначени за основа на фабрики и цехове както и хипермаркети. Ние предлгаме и цялостна реконструкция на всички посочени метални структури. Бързина, надеждност и спазени срокове.

Строително-монтажните ни дейности се допълват и от изработка и монтаж на парапети и стълби за всякакви видове индустриални обекти.

Металните конструкции имат широко приложение при изграждането на промишлени сгради, търговски площи и дори обществени сгради. Предимството им е, че могат да бъдат изградени сравнително бързо. Също така, за разлика от другите видове конструкции тук мокрите процеси са доведени до минимум.

Монтаж на тръбопроводи

Ние сме специализирани и в заваряване на тръбопроводни системи от метал за индустрията, както и техния последващ монтаж. Големия опит, който сме натрупали полагайки тръби в различни по сложност обекти, спомага за безпроблемното изграждане на тръбопроводи от всякакъв тип – чугунени, стоманени, тръби от неръждаема стомана, поцинковани тръби.

Монтаж на пароспътници

Бидейки фирма с пълен спектър на услуги за строителството и индустрията, “Пауърент” ООД също така предлага и изграждане на пароспътници и тръбопроводи за пара, както и тяхната ревизия и ремонт.

Изграждане на импулсни линии

Услугата включва както изграждане на импулсни линии от тръбен тип, така и подмяна на корозирали импулсни линии и тръбопроводи за КИП.

POWERENT В ДЕЙСТВИЕ...

ПОИСКАЙ ОФЕРТА