МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА НАС…

Имате още въпроси?

Свържете се с нас тук и ще ви отговорим в най-кратък срок.

СВЪРЖИ СЕ С НАС
``Пауърент`` ООД

Партньорство по пътя към успеха.

Ние сме бързоразвиваща се модерна компания създадена, за да удовлетвори нарастналото търсене на надеждни, отговорни и коректни доставчици на услуги (в това число наем и продажба на модулно скеле, инструктажи по безопастност на труда, заваряване на тръбопроводи, изграждане на метални конструкции) за изпълнението на големите енерегийни проекти в България и Европа.

Author

Фирма “Пауърент” ООД е основана в началото на 2013г. Ние сме специализирани в предлагането на висококачествени скеле системи за индустрията, инструктажи по безопасност на труда, както и голям набор от заваръчно-монтажни дейности. Още в първите години след основаването си, фирмата участва в 3 големи проекта касаещи се за изграждане/ремонт на промишлени инсталации на обекти от национално значение като АЕЦ Козлодуй и Лукойл Нефтохим.

“Пауърент ООД” е създадена в партньорство между Даниел Димиев и Илиян Илиев. Преди да основят компанията, всеки един от тях е работил дълги години за утвърдени международни компании и е натрупал солиден опит в изграждането/поддръжката на промишлени инсталации от всякакъв тип.

Техните качества и опит, наред с екипа които успяха да изградят, спомогнаха на “Пауърент” ООД да спечели славата на надежден партньор, способен да изпълнява безупречно проекти с голяма степен на сложност.

Сред клиентите на фирмата се открояват значими в строителния бранш имена като Ditesmann, Baker Hughes, Iberdrola, както и значими компании от минно-добивния (Aurubis Bulgaria) и енергиня (АЕЦ Козлодуй, Лукойл Нефтохим) сектори. Пълен списък с нашите референции можете да намерите тук.

Ние сме също така и сред учредителите на Българска Скеле Асоциация.

УСЛУГИ

 • ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА МОДУЛНИ И ФАСАДНИ СКЕЛЕТА
  - Монтажи, демонтажи и модификация на скелета
  - Отдаване под наем на скелета
  - Продажба на скелета
 • ЗАВАРЯВАНЕ & МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ
  Заваряване на всякакви видове метални изделия (метални конструкции, тръбопроводи и др.). Изграждане на метални конструкции ( халета, складове, фабрики), пароспътници и импулсни линии.
 • РЕШЕНИЯ В СФЕРАТА НА ТРУДОВАТА БЕЗОПАСТНОСТ
  - Цялостно управление по ЗБУТ на обекти
  - Обучение по ЗБУТ
  - Основни инструктажи ( работа на височина, ограничени пространства и др.)
  - Специфични дейности (IOSH обучения, лидерство в сферата на ЗБУТ, оценка на риска, разследване на инциденти и др.)
  - Осигуряване на квалифициран персонал ( ръководни кадри, ЗБУТ инспектори, инспектно качество, монтажници на скеле, тръбари, заварчици и др.)
  - Височинни дейности по въжен (алпийски способ), включително и осигуряване и спасителни дейности

СИЛНИТЕ НИ СТРАНИ

 • Ефективност при изпълнение на задачите
 • Без компромиси в качеството
 • Екологосъобразни дейности
 • Висококвалифициран и дисциплиниран персонал
 • Постоянно обучение и усъвършенстване
 • Референции от най-големите фирми в бранша

НАШИТЕ ПОЛИТИКИ

От тук можете да свалите официалната декларация за политиките на “ПАУЪРЕНТ” ООД относно качеството, околната среда и здравето и безопасността на работното място.

СВАЛИ ДЕКЛАРАЦИЯТА